Léčebný pobyt Hokovce

Využili jsme nabídku Na léčebný pobyt s plnou penzí a autobusovou dopravou do Park Hotel Hokovce na Slovensku, v termínu 22. 9. 2024 – 28. 9. 2024. Autobus nás vyzvedl v Hustopečích v 7:30 hod. Vzdálenost 276 km. Pan řidič nám cestou vyprávěl různé zajímavosti, tím nám cesta rychleji ubíhala.

Snídaně byla bufetovou formou. Servírky doplňovaly prázdné tácy. Nabídka byla šunka, sýry, pomazánky, párky, klobásky, i palačinky, máslo, džemy, jogurty. Obědy se vybírali hned první den ze tří jídel, zrovna tak večeře. Nabídka byla rozmanitá, každý si mohl vybrat dle chuti.

Pan ředitel Štefan Piri se nám věnoval, snažil se všechno zařídit k naší spokojenosti.  Hned v pondělí nás pozval do sklípku, kde podávali pečené kačení stehno se zelím, knedlíkem a bramborovou plackou, neomezenou konzumaci vína. Zpěvem a hraní na harmoniku potěšil harmonikář. Pan ředitel měl připravenou zajímavou nabídku výletů. Některé se musely rušit kvůli povodním, hlavně Budapešť. Celodenní výlet do Vysokých Tater, Pieniny. Z obce Majere, nastoupili na vory – platba po Dunajci do přístavu Lesnica. Účastníci se vrátili se spoustou zážitků. Večerní projížďka historickým autobusem. Návštěva zámečku. V přízemí byly různé předměty, které užívaly naše babičky, vpravo různé starožitné motorové vozidla. V prvním poschodí jsou nádherné jablonecké lustry. Podlahu pokrýval nádherný koberec, který je v jednou kuse po celé podlaze. Hodnota 2 500 000 Kč. V hotelu je vnitřní  plavecký bazén, otužilci využili i venkovní bazén. Také byla možnost si zahrát bouling. Procházkou, nebo autobusem lze zajet do lázní Dudince se spoustou kaváren. Dominantou je zajímavý kostel. Prohlídka u lékaře, který napsal 10 procedur. Vše hezké rychle končí a my jsme se v sobotu autobusem vrátili do svých domovů.  Za rok se vrátím?

Hlavní navigace:

 

Krásné podzimní dny.

 

Členská schůze organizace 15. 11. 2024 ve 14 hod ve Společenském domě, Herbenova, Hustopeče

 

 

 

Vytvoření webových stránek zajistila

Firma Graweb, jmenovitě pan Kamil Konečný, nám sponzoruje vytvoření našich webových stránek. Jeho firma nám také tyto stránky vytvořila. Děkujeme mu za jeho spozorský dar.

Chceme, aby nejen naši členové, ale i široká veřejnost, byli informováni o naší činnosti.